SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Wednesday, August 31, 2011

AKTIVITI LUAR BIASA DI HARI RAYA NAN INDAH

Assalamualaikum w.b.t

heloooo3 si penerjah sengaja @ tak sengaja!!!
hari nie dah masuk hari raya ke-2 kita di bulan syawal nie
& secara tak langsungnya
hari ulang tahun kelahiran aku mengikut kalendar islam~~ 2 syawal ^^"
selamat hari wujud kat dunia lagi sekali ke aku~~ ngeh3 ^^"
& secara langsungnya lak HARI KEMERDEKAAN MSIA yg ke-54
i'm proud to be MALAYSIAN!!!

bila story mory biskut mery pasal raya niekan
mesti rutin setiap kali raya same jek setiap tahun kan3 korang2???
1. makan pagi bersama family
2. solat sunat hari raya
3. bermaaf2an sesama kita
4. ziarah pusara / ziarah-menziarahi sedara mara
5. & lain2 ^^"~~ besenya apa yg aku list kat atas nie yg common kita buat lah kan

huishkkk aku tak taulah nape raya tahun nie
raya yg paling aku takdop feeling skali
dushhh!!! ke laut weh feeling aku nie~~ huhu
& rutin2 yg biasa dibuat before nie dah tertukar 367 darjah celcius dah
menjadi rutin luar biasa di hari mulia ini~~ ahakz
tapi aku sure mst ada yg mengalami nasib yg serupa dgn aku kan3???
mst korang2 pon buat rutin @ aktiviti luar biasa gak kan3??? ^^"
if ado,korang share2lah dgn aku skali yo
nak jugak den tao apo ekau buek bilo feeling ke laut nie~~ hehe
kat sini aku ado lah beberapa list yg mungkin korang2 & aku sendiri buat
bila feeling pelik & meyeramkan nie menyerang~~ ngeeee
jeng3 ..... cekidaut~~
.
.
.
1. bangun lambat selagi tak dengar tazkirah pagi berkumandang mmg takkan bangunlah kan
a.k.a mak membebel~~hehe~~tapi jgnlah sampai terbabas solat raya lakkan ^^"
2. mintak ampun & maap dgn parent & family~~ wajib nie tak boleh skip ^^"
3. pegi beraya a.k.a menziarahi umah sedara mara 
tapi duduk tak sampai 15 minit setengah dah blah balik~~ ngeeee
4. hadap tv sampai tv bertukar menjadi rosak~~ abis siaran lorrr
5. paling2 hot~~ hadap lappy online fb & hupdate belog sampai senok mata 
& keluar ambulans kat kepala ^^"

p/s : jgn hilangkan feeling anda ke laut @ kemana2 saje ^^"
 

5 comments:

Queen F said...

HAHA amboii dang pulok tuh die update blog time raye.. ambe nok blogwalking dop dang.. :D dop soh ke nok bukok facebook.. :D hok aloh sapa punoh tivi2, siang orang mari raye dop leh tengok cerite sedak :D selamat hari raye! :)

kisahku orang biasa said...

queen~~hik3,,doh xdop kije da nk buak,ambe pon hupdate lar belog ambe nie,rye ambe doh dop care doh,.heheslmt ari rye gak kmo :)

al_hakim said...

selamat hari raya jugak..=)

kisahku orang biasa said...

al_hakim~~selamat hari raya lgi skli tuk kmo :)

myr amyra said...

wehh..aau xdop feeling raya smpai 5 hari x bukak lappy....waaa...sempitnya dunia aku..tgk tb pon x...