SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Saturday, October 8, 2011

RAMAIKAN FOLLOWER,DAPATKAN PEMBACA

Assalamualaikum w.b.t

menulisnya saya di pagi hari ini
adalah utk menjoinkan diri saya dgn 1 segmen yg awesome
ok!!!cukup merepek tuan empunya belog~~
jom join segmen semua!!!

sape2 nak join,boleh klik name incik @ banner diatas tu yek ^^"

nama blog : KISAHKU ORANG BIASA
nama blogger : IEZA
tahun mula berblog : OGOS 2011
jumlah follower masa join segmen ini : 80 ORANG 

p/s : ramaikan follower, dapatkan pembaca, support the segmen~~ooyehh :)

18 comments:

hnyyCHA said...

salam,terjah dari segmen yg same. done follow ur blog.
singgah3 blog cha yer :)

http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya yang tak seberapa.

www.hasrulhassan.com

naim said...

Salam

datang dari contest yg sama..

Jom terjah balik blog saya,..

http://pemudattbc.blogspot.com/

!! YaNa YassiN !! said...

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

aisyah jumpaan said...

assalamualaikum..
datang dari segmen sama..:D
sudi-sudi la singgah ye! c
comel la blog!
http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Fendy said...

90 dtg sini....dari segmen yang sama...jom terjah blog fendy

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Terjah dr segmen HH.. :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

sue perbs.. said...

ehem2.. sy dtg dri segmen sama

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

Coolman said...

dari segmen sama

gaung said...

maaplah kami datg lmbt kat sini..ade masalh sket sampai xleh BW betol2..anywayy nice to mmeeettt youuuu!!yes :)..teruskan menulis ye..


(jangan mara eh).MAI LA LAWAT KAMI ..BACA ENTRI2 pANAS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun,aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yg sama .
Jemput singgah blog miera :)

Salam perkenalan :D

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

singgah dari segmen yang sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

wanie wonek said...

salam perkenalan dn dah follow kamu