SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Tuesday, September 27, 2011

BERAT TAK???

Assalamualaikum w.b.t

slmt pagi sgt2 semua penerjah!!!
uuishhhk mmg pagi sgt2 lar kan
mana taknye,sekarang pon dah pukul 1.22 a.m dah~~m'ikut jam lappy aku
apa lar yg aku buat time2 nie 
tido pon tak lagi nie???
haishkk susah lak nak tido malam nie
disebabkan aku tak berape boleh nak tido
so aku terpikir nak buat entry nie
entry apa???
entry nie...nie...mana???
nie dia hah tajuk dia-->"BERAT TAK???"
aku nak tanya kawan2 semua
BELOG AKU NIE BERAT TAK NAK LOADING DIA???
nak jugak aku tau apa perasaan korang 
time nak view belog aku nie
suka ke?sedih ke?marah ke?syahdu ke?
yelakan,if korang suka okey lar
aku dah tak payah nak repair dah belog aku nie
tapi if sebaliknya,aku wajib lar kena repair kan
kasi dia lagi bagus utk tatapan korang2 yg tercinta nie~~
cewaahh ayat ampu~ngee
so harap korang bolehlah bagi pandangan yek
tak kiralah positive ke negative ke
aku terima dgn hati terbuka ^^"
komen jgn tak komen ye ")
pada yg sudi tinggalkan komen "TERIMA KASIH" ye

 
 
p/s : nak komen pasal overall @ lain2 hal belog aku pon boleh jugak~~dialu2kan
 





2 comments:

myr amyra said...

so far aku tak dak masalah ngan blog ko... :)

happy blogging my fwenn... :)

kisahku orang biasa said...

hehe,if xde k r,.ske3,.tq my frez :)