SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Wednesday, November 2, 2011

PENCARIAN BLOG FOLLOWER BAWAH 500

Assalamualaikum w.b.t
heeelloppp semua penerjah sengaja @ tak sengaja!!!
straight to the point~~
tadi time aku dok BW,aku t'jumpa lar ini segment


so aku pon apa lagi menjoinkan diri terus lar
lagipon dah lama aku tak join mana2 segmen 
since aku sgt pemalas utk hupdate belog serabot aku nie kan
now nielah masa nak kembalikan kegemilangan belog aku 
yg tak penah gemilang nie~~hak3
dan jugak sebab aku memenuhi syarat2 yg dah ditetapkan oleh genk nie
so aku dgn bangganye joinlah
okeylah!!!sape2 yg nk join,korang boleh picit banner kat atas yek
takpon picit jek sini

Tarikh tutup : 11 nov 2011,jam 2 ptg

17 comments:

Tentang Kita said...

Salam..dtg dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Tentang Kita said...

Salam..dtg dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Cik Eykaa said...

follow awk dr segmen yg same :')

kyra veronica said...

singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Polskahackrew said...

Singgah dari segmen yang sama..jom folow memolow..saya folow sini..('',)

http://blogger-blog-tutorial.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html



Blogger Blog Tutorial

ciwty sajjeh said...

hey ..cty dari segmen yang sama..
datang nak terjah dan follow..
follow me back ye ..

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html#comments

Ca'Oi_Bartowski said...

Follow sudah, komen sudah, tekan iklan pun sudah...

Jom Singgah sini pulop... =D

http://takbest.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-100plus-infinity-challenge.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-lagi-khas-untuk-bloggers.html

Adik ChoChopper said...

Yeah! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..Follow Sini Jugak Tau? Hee.. ^_^

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

QasehSuci said...

salam kenal...follow awk! Maaf lambat singgah...heheh Qaseh BZ...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/11/genk-pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama.

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html

yat sadri said...

jalan-jalan bersama mama,
yat datang dari segmen yang sama..

tanam cili dipinggir paya,
jemput lawat blog saya..

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

selamat membaca ^^,V

~ieda~ said...

hype...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

wanie wonek said...

salam singgah & follow sini :)

Arvian'na Hanna said...

Haloo..dtg dr segmen yg sama..follow u ;-)

✿ Myra ✿ said...

datang singgah ;)

fierul said...

datang singgah sini dari segmen yang sama ..
sori lewat tertinggal bas .. hehe
jemput singgah blog saya ye :)