SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Sunday, January 15, 2012

INI KE KESUDAHANNYA???

Assalamualaikum w.b.t

pekabo semua penerjah belog aku???
korang sihat?tak?if tak sila rajinkan diri mamam obat yek :)
bila aku hupdate belog jek mst aku nak membebel
pasal apa?pasal kemalasan aku menghupdate belog lar
if korang perasan,entri aku yg previous2 nie 
semuanya bersifat kemerungutan
ye!!!aku tau korang boring baca
what to do,dah aku rajin merungut~ngee
sila lar baca ye~*kalau sudi :)
adoiii sampai tak tertanggung dah malasnye aku nak hupdate nie
nie yg buat aku rasa macam nak close jek belog aku nie
korang rasa wajib tak aku close jek belog aku nie???
wajib tak2???
ala tanya korang pon bkn korang nak jawab pon kan
jawabnya aku jugak lar yg kena jawab sendiri
huhu~~mekasih*tetibe lak ek
jawapan aku~~emmmmm~~
mmg tak lar kot nak close
syg lar pulak
mana taknya,before this aku dah pernah dah close 1 belog aku
sbb???biarlah rahsia~~ceewaahh,ct disitu yer
emm so kali nie
aku nak try lar maintainkan kewujudan belog aku nie
atleast biarlah sampai boleh celebret 1st anniversarykan~ewahhh
so as conclusion~"mmg ko takkan close lar kan belog ko nie cik empunya belog?"
ye!!!KESUDAHANNYA-->SAYA TETAP AKAN BERBELOG SAMPAI LEBAM
hahahaha :)


p/s : penangan takdo khoje kat ofis = wujudnya entri nie :)

3 comments:

yad'z said...

rajin2 kanlah diri berblogging yea..blogging itu seronok.. =)

kisahku orang biasa said...

hehe,tq yad'z,.tu lar igat nak kembali aktif smle nie,hehe,.

yad'z said...

ektif jangan tak ektif.. hehehehe..