SELAMAT DATANG!!! ANDA KINI BERADA DI ZON BEBAS MEMBACA "KISAHKU ORANG BIASA" HOPE ALL OF YOU ENJOY WASTE YOUR TIME HERE~~TQ ^^"

Thursday, July 21, 2011

SAYA BUDAK BARU BELAJAR

Assalamualaikum w.b.t


testing2,testing 1 2 3
untuk pertama kalinya aku ke udara di belog
'KISAHKU ORANG BIASA'
kui3
nape org biasa?
emmm,xde lar kan
memula tu nak gak letak kisahku vvip ke
org best ke,..tpi,..
tpi...coz
.
.
'SAYA BANGGA JDI ORANG BIASA'
mcm sye bangga jdi anak MALAYSIA ^^"
patriotiknye aku~~ngeee
so dikesempatan ini aku nak lar war2kn kpd donia
yg aku dah jdi salah seorg blogger mcm blogger2 laen
oyeeehhh~~~
tpi  xboleh la nak challenge blogger2 otai yg laen
sebabnye,it's not easy k nak buat belog nie
nak pikiokan entry2 apa yg nak buat
mcmmne nak buat org jengah ke belog kite
and so on so on lar
dah mcm ala2 buat esigment gitu
so~~~
aku tabik spring buaian lar kat otai2 nie seme

so aku as budak yg baru nak berjinak2 dlm industri nie
sile baca ala2 pemenang ABPBH yek
kena lar belajar byk lagi pasal belog nie
dgn sape2 yg sudi ajar aku
maklum lar name pon
'SAYA BUDAK BARU BELAJAR' kn
so hope dpt lar belajar dari otai2 yg dah terorkan
tunjuk ajarku sifu ^^"
and kpd yg sudi jengah
WELCOME TO MY SERABOT BELOG~~ngee ^^"

2 comments:

myr amyra said...

weelll...
byk improvement la kawan aku yg sorg niee...
kita sama-sam belajar..ye dok??

kisahku orang biasa said...

hehee,.blajr ngan ko,.so byk r improvement,tpi xbez mne pon lgi,. ^^" tq yek my frenz :)